Om oss

Vad är Lolitabutiken?

Lolitabutiken är Sveriges största och äldsta butik med kläder för lolitastilen. Vi säljer märken från hela världen men specialiserar oss på Japanska och Koreanska märken som Innocent World, LIEF, Chocomint och Baroque.

Kort historia

År 2014 bytte vi namn på vår butik från Ergi by Piratessan till Lolitabutiken. Vi gjorde detta för att göra det lättare att skilja på vår butik och vårt klädmärke, Ergi by Piratessan.

Klädmärket Ergi by Piratessan växte fram ur en passion för historiska kläder och unika plagg till ett klädmärke. Hösten 2006 började kläder från Ergi by Piratessan säljas på sin egen webbsida och två år senare öppnade vår första återförsäljare i Sverige sina dörrar.

År 2011 verksamheten vuxit en hel del och vi började även sälja kläder från andra märken på vår webbsida som komplement till våra egna kollektioner. Utvalda klädmärken från andra länder har blivit en stor del av vår butik idag och representerar uppemot 90% av sortimentet. Samtidigt jobbar vi aktivt vidare med Ergi by Piratessan, du hittar våra egna produkter här i butiken.

2016 öppnade vi vår fysiska butik på Kungsgatan 40 i Ljungby.

Butiksägare

Lolitabutiken ägs av Eva Dejmo, som även är skaparen bakom Ergi by Piratessan.

Företagsinformation

VAT registration number: SE881108494901