Kära kund,

Just nu är det lite speciella tider här i Lolitabutiken. Jag som driver butiken väntar en bebis som beräknas födas i mitten av juli!

På grund av detta kommer vi ha något förändrade öppettider och leveranstider de närmaste månaderna:

Den 28 april till 24 maj kör vi en jättestor lagerrensning med upp till 50% rabatt på utvalda produkter!

Lagerbutiken kommer endast att vara öppen för bokade besök från och med den 2 maj och tills vidare. Boka gör du via e-post eller telefon, kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan. ^__^ Det går bra att boka tid även på kvällar och helger.

Webbutiken kommer att vara inaktiv från och med den 23 juni till den 6 augusti. Det kommer fortfarande gå att beställa under den här tiden, men beställningarna kommer att skickas den 7 augusti. Billmate kortbetalning kommer inte vara tillgängligt på grund av att kortbetalningar debiteras vid utleverans, därav vi vill undvika oväntade debiteringar flera veckor efter beställningsdatum. Swish, banköverföring, PayPal och Billmate faktura kommer vara tillgängliga som vanligt.

Efter 6 augusti kommer min man att ta hand om webbutiken och alla beställningar skickas som vanligt igen. Senare kommer vi successivt bytas av i föräldraledigheten och jag hoppas att vi kan dyka upp på evenemang och liknande igen i början av 2018! Kanske hela familjen, vem vet. :)

Alla datum kan komma att ändras, det är upp till bebisen att bestämma, så det kan bli lite hur som helst... Om du har beställt något kommer vi att hålla dig uppdaterad.

 

Ha det så gott och tveka inte att kontakta mig om det är något du undrar över!

Eva