Triple Fortune & Lolitabutiken på Örenäs Slott

Allmän information om evenemanget

När och var?

Evenemanget äger rum den 13 april 2019 på Örenäs Slott i Skåne.
Klicka här för att se ett detaljerat schema!

Sista dagen att beställa och betala din biljett är den 26 mars 2019!

Att ta sig till slottet

Örenäs Slott ligger på södra västkusten mellan Helsingborg och Landskrona. På slottets hemsida hittar du mer detaljerad reseinformation.
Vi har också skapat en Facebook-grupp för reseplanering. Gå med i gruppen om du vill hitta reskamrater eller om du är intresserad av att Lolitabutiken hyr en buss att åka med från en stad nära dig!

Vi rekommenderar att bo på slottet mellan lördag och söndag för en perfekt helg!

Örenäs Castle har varit snälla och reserverat ett antal rum åt oss. Kontakta slottet här och använd koden LOLITABUTIKEN för att boka ett av de reserverade rummen. (Dubbel eller enkelrum)

När du sover över på slottet får du också tillgång till deras varma badtunnor, gym, boule och minigolf. Det är även möjligt att boka en ansiktsbehandling eller massage.

Försäljningsvillkor

Köpta biljetter skickas till dig via e-post inom 72 timmar från att betalningen gått igenom.

Biljetter kan betalas med PayPal, Swish, banköverföring eller kontant i vår butik. Om du betalar med Swish eller banköverföring måste betalningen vara oss tillhanda inom 7 dagar, annars makuleras din order.

Biljetter kan ej återbetalas eller ångras, för utom om evenemanget ställs in på grund av omständigheter inom Lolitabutikens kontroll. Vi kan inte garantera återbetalning vid extrema händelser så som krig, strejk, extremt väder eller annan force majeure.

Deltagare kan ombes att lämna evenemanget om de bryter mot svensk lag, trakasserar eller stör andra besökare, är mycket berusade eller medvetet förstör annans egendom. Dessa deltagares biljetter anses i så fall förbrukade och återbetalas ej.

Det är tillåtet att sälja biljetter vidare. Notera att varje kund kan köpa max 5 biljetter (båda biljettyperna räknas samman) Om du köper fler biljetter kommer överflödiga biljetter återbetalas och erbjudas till försäljning till andra kunder.

Vänligen notera att programmets innehåll och tider kan komma att ändras. Kontrollera den här event-sidan eller din epost för att hålla dig uppdaterad.

Våra ordinarie köpvillkor gäller även för biljetter.

Incheckning

Följ skyltarna till evenemangets rum när du anländer till slottet. Incheckningen är öppen mellan 10:00 och 13:30 på lördagen. När du checkar in får du byta din biljett mot en evenemangs-brosch och din goodie bag. (Ta med dig en utskriven biljett eller visa biljettens streckkod med din mobil) Du visar sedan din evenemangs-brosch varje gång du går in i afternoon tea-rummet och middags-rummet.

Modeller till modevisningen kan checka in från kl 9:00 eller efter genrepet.

Modeller till modevisningen

Varför inte ta chansen att själv vara med i Triple Fortunes modevisning! Alla som har köpt biljett till evenemanget kan ansöka om att vara modeller i Triple Fortunes modevisning och man behöver inte någon tidigare erfarenhet för att delta. De som blir utvalda till att vara modeller behöver ta med sig vita eller svarta lolitaskor, allt annat ordnas på plats. Ansökningen är öppen fram till 28.02.2019 – den sista februari.

Klicka här för att komma till ansökningsformuläret!

Klädkod

Vi kräver inte att deltagare har på sig lolitakläder, men vi uppmanar alla att klä sig i lite finare kläder och lämpligt för evenemanget. Var snäll och bär inte något av följande:

  • Illegala kopior/replicas
  • Väldigt vardagliga kläder som jeans, t-shirt och liknande
  • Kläder som kan uppfattas som stötande, så som uniformer, fetish-kläder och liknande.
  • Cosplay/utklädningskläder. Cosplay hör inte hemma just här. :) Historiska kostymer 1500 till 1800-tal är ok.
  • För att säkerställa att alla kan känna sig bekväma och säkra reserverar vi oss rätten att be olämpligt klädda deltagare att lämna lokalen och byta om till någon lämpligt innan de tillåts vara med på eventet.

Frågor?

Kontakta oss så återkommer vi till dig så snart vi kan!